Forstå din egen situasjon!

aladdingoku123
Posts: 220
Joined: 21 Nov 2017 20:13

Forstå din egen situasjon!

Unread postby aladdingoku123 » 31 Dec 2017 13:50

Artikkel 23

Artikkel lagd av Frank


Begynn å forstå!!! Bli den du er!!!


Dette her er litt informasjon om disse "høyere vesenene" som kan overraske deg litt...

I vårt daglige arbeid med mange forskjellige typer "høyere vesener", så har vi mange ganger funnet kommunikasjon og forståelses problemer.
Hvis du har kontakt med noen høyere vesener (For eksempel det du kaller for "ditt høyere selv"...)
Du har kanskje erfart at "de" ikke helt forstår mange 3d ting.
Det tok oss en ganske lang stund før vi forstå dette og spesielt grunnene for dette. Vi forstå ikke hvorfor disse vesenene ikke forsto og hvorfor de noen ganger oppførte seg som noen idioter. Spesielt når vi vet så mange ting om dem og om oss, om hvordan vi ble "skapt", hvordan bevissthet og personlighet er "konstruert"(for artene våres...), så vi vet hvor store de er, hvor enorm deres bevissthet og "intelligense" er. Alt dette gjorde oss forundret på hvor mye de ikke forsto om 3d saker.

Vi fant grunnene til det, etter mye forskning.

For å få deg til å forstå dette, så vil jeg begynne med litt kort informasjon for grunnleggende forståelse om noen viktige faktaer.

Først er om denne skapelsen. Hvis vi prater om "denne skapelsen" så mener vi med begrepet rutenettet (the grid på engelsk) på der alt er plassert, for eksempel universene og galaksene alt det vi vet som stoff.(matter på engelsk)
De "høyere" vesenene kaller dette "bakgrunnen" og de kaller denne skapelsen for det vi kaller for univers. Jeg vil bruke våres "her nede" begreper.

Våres skapelse var utviklet som et eksperiment. En del av eksperimentet var å skape litt "enkel mørke" for bedre læring. Skapelsene, universene og galaksene ble skapt av en art som er kjent i den spirituelle verden som "engler".
De gjør dette sammen med deres tilhørende "skaper" og "hoved-skaper" deler. Men vær så snill ikke tenk nå på noen "skapere" som guder eller noen lignende, for dette er bare et begrep for funksjonen/arbeidet deres, og de er arter veldig lignende på engle arten og de er på "lagene" med engle arten. Og det er ikke veldig spesielt å være en av engle artene på denne planeten, fordi det er noen få hundre millioner inkarnert...

En del av eksperimentet var karma energiene, som en mørk læring hjelpemiddel. Disse er energier som er lik kilde energiene, men som er 13 ganger større enn kilde energiene. De har også en vortex form. Forskjellen er at kilde energiene er plassert på rutenettet direkte i rutenett punktene og på grunn av dette så har de en umiddelbar interaksjon med rutenett punktene, mens karma i sin originale konfigurasjon er plassert utenfor rutenettet, som vil bare tillate småe interaksjoner. For å øke karma interaksjonene med rutenettpunktene, så var det nødvendig å øke størrelsen på vortexen 13 ganger (sammenligner med vortexen til kilde energi).

Men spesielt denne karmaen forårsaket veldig mye problemer milliarder av år senere, for den ble samlet inn i lærerene og gjorde dem syk. Så for denne grunnen ble det en stemme startet ca. 18.300 "jord følte år" (=et nytt begrep for å beskrive tidsfølelsen et menneske har her nede) siden for å avslutte/bli ferdig med eksperimentet. Nesten alle deltagerene stemte for å bli ferdig med eksperimentet, til og med lærerene (Lucifer, Sadana, Cher...), untatt en som også var en medskaper for dette eksperimentet (Jeg vil ikke nevne henne for øyeblikket...) stemte i mot slutten av eksperimentet. Og ikke bare stemte hun i mot det, hun til og med erstattet i henne kilde vortexene med karma vortexene, som ga henne enorm krefter. Med alle av hennes krefter og litt luring av de andre, så var hun nå i stand til å skape en plass som vi kaller for "Jorden", den mørkeste plassen noensinne som eksisterte.
Denne plassen var en felle og det eneste formålet med denne skapelsen var å få lys vesener mørk eller å prøve å drepe dem. Mange lys vesener ble mørk eller ble drept over de siste 18 000 årene. I dette tilfellet prater vi ikke bare om oss "her nede" men for høyere nivåer/etasjer også.
Denne skapelsen består av mange regler, og mesteparten av disse er basert på arv regler som er ned-opp rekkefølge. Og som vi er "her nede" i den laveste plassen i skapelsen, så arver vi alle denne dritten opp til høyere nivåer/vesener. Så hvis vi faller, så vil de også falle snart etter oss...

Dette var det systemet for denne fellen.
Denne fellen besto ikke bare av det vi kjenner som "3d". 3d er så mye mere enn det du kan forestille deg at jeg er sikker på at til og med dem som føler seg "opplyst" har ingen reel anelse om hva ekte 3d er. I de neste ukene så vil vi publisere noen veldig detaljerte forklaringer om dette med en oppdatering av våres wiki. Når denne plassen ble skapt, så ble noen få "høyere" plasser, med mange, mange nivåer av universer og vibrasjoner ble skapt som lekeplasser for å holde lys vesener "ned her" borte fra den ekte naturen av denne plassen og for å få dem/oss fanget med triks/lureri. Og hun skapte hulrommene med formålet å suge energiene fra alle vesener og for å få dem i mørket. Og mange andre mørke ting i hele skapelsen...

Så, nå tilbake til spørsmålet om hvorfor høyere vesener ikke forstår 3d...

Høyere vesener jobber med å beregne og estimere. Den ene som skapte all den dritten skapte noen tinger som ikke er mulig å beregne eller estimere for høyere vesener. Disse er for eksempel smerte som vi vet her nede. Denne smerten eksisterer bare in vårt "område" (som betyr i vårt fysiske og astral del av 3d...), og smerte av alle typer skaper mørkhet i de fleste arter. De skapte mekanismer for å skade våres bevissthetsfelt (7d felt i tilfelle hvis det er engle arter for eksempel...). Denne skaden på bevissthetsfeltet er det vi teknisk sett kaller for "bli mørk".
På et visst punkt av skade, så er det ikke lenger helbredelig... Da er vesenet fortapt...

Alt dette er skapt ved å bruke enkle fraktal algoritmer på veldig lav energetisk level (som blir arvet oppover). Du kan se disse energetiske algoritmer for eksempel på trær... Den som skapte disse drittene brukte disse algoritmene på en måte, slik at høyere vesener ikke kunne beregne eller estimere resultatene. Dette har effekten at ALLE høyere vesener som ikke er med oss "her nede" i våres "område" er ikke i stand til å forstå dette, og detter er en svart box for dem som dem ikke greier å takle!!!

Du trenger å være klar over dette!

De vet ikke om fysisk eller mentalt smerte, og vil aldri vite smerte som vi vet det!
De vet ikke om lidelse som det er her!

Det er tekniske årsaker for dette. De er ikke i stand til å tilpasse seg til dette.
Vi prøvde å gi dem den nødvendige forståelse. Vi inkarnerte dem ned i oss til den mest laveste plassen som det er mulig inn i våres område. Men de kan teknisk sett ikke for eksempel være i stand til å oppleve smerte! De kan estimere med beregninger, men tenk hvor mange ganger du bruker "magefølelsen" for mesteparten av dine egne beslutninger i livet ditt.

De har ingen aning om "magefølelsen", for det eksisterer bare her nede, og de er ikke i stand til å tilpasse seg til dette!

Jeg håper du nå forstår hva jeg vil fortelle deg. Fra noen synspunkt her nede så er de dumme idioter når det gjelder 3d... og de vet det. Mange av dem er livredd 3D!

Så neste gang du leser en kanalisering eller prater imidlertidig med noen "høyere", så vær oppmerksom på faktumet at mye av det han/hun sier til deg er bare idiotisk tull, uansett om du prater med en god eller ond en... Den bra delen av dette er at de "høyere" delene av mørkene er det samme når det gjelder å være idiotisk om 3d tinger slik som de lyse...

Hvorfor forteller jeg deg alt dette?

Bli oppmerksom over faktumet at det er ikke "den ene" av noen typer som vil noensinne løse dine problemer. Uansett om du vil fortsette med å tenke på en "gud-type-vesen" (fordi du er kanskje blitt lært dette hele livet ditt...) så vær oppmerksom over faktumet over det at han/hun vil aldri kunne forstå deg!!!
Han/hun er ikke i stand til å forstå deg!! Og vil aldri være i stand til å forstå deg!!

Og forstå en ting til! Uansett om den dritten som skapte denne plassen var den verste dritten som var gjort, så er de vesenene her nede, som ikke har falt til mørket opp til nå, er de mest evolverte vesenene i skapelsen! Gjør dette klart til dine "høyere". De vil akseptere hvis de er lys, fordi de vet det. Og du er lederen, ikke dem! Gjør dette også klart til dem! Mesteparten av dem vil akseptere dette, hvis du lager en rettferdig avtale med dem! Ta livet ditt i dine egne hender! Du er den eneste som kan forandre det!

Og dette har også en veldig viktig bivirkning. Husk at jeg skrev at mesteparten av skapelsen er basert på ned-opp arv. All den positiviteten som du skaper for deg selv og i andre blir arvet til de i høyere nivåer/etasjer. Ved dette kan du ikke bare helbrede deg selv og 3d, men du kan også helbrede alle som tilhører deg (og dette kan være mye mere enn du aner...) og til slutt hele skapelsen...

Jeg håper at noen av dere vil begynne å forstå.
:romance-grouphug:


Original link: viewtopic.php?f=47&t=1647

Return to “Norwegian”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests