Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli! Iako se većina komunikacije na ovom forumu odvija na engleskom ovdje možete pisati i na hrvatskom jeziku.
Re: Dobrodošli!
Hej!
Pa evo meni je ovo drugi dan da pregladavam teme po forumu i koliko sam uspio vidjeti ima nas nekolicina iz Hrvatske (a gdje nas nema!?!)
Imaš li kakav savjet o prioritetima: otkud je najvažnije krenuti? Materijal je ogroman...
Najljepši pozdrav!
Pa evo meni je ovo drugi dan da pregladavam teme po forumu i koliko sam uspio vidjeti ima nas nekolicina iz Hrvatske (a gdje nas nema!?!)
Imaš li kakav savjet o prioritetima: otkud je najvažnije krenuti? Materijal je ogroman...
Najljepši pozdrav!
TenSuns wrote:Hej!
Najljepši pozdrav!
Ogroman, da a i da dobiš jasniju sliku je pametno iči od početka, puno stvari se mijenja ali ako ideš po Indexu ili po datumima možda če bit najlakše jer informacija ima o svemu pa da se pitanja ne ponavljaju...
Uživaj sve u svemu i dobrodošao TenSuns
TenSuns wrote:Hej!
Najljepši pozdrav!
TenSuns,
ko sto alc kaze, mozda najbolje kronoloski pa gdje te odvede s obzirom na tvoje postavke . Pitanja ti je najbolje postavljati na engleskom ili njemackom da odgovore dobijes od Protoia. Zelim ti puno dobrih pitanja da svi uzivamo u odgovorima
E, i daj se molim te predstavi sa par rijeci na viewforum.php?f=89
Return to “Hrvatski - Croatian”