Forstå din egen situasjon!

Eirenaios
Posts: 829
Joined: 21 Nov 2017 20:13

Forstå din egen situasjon!

Unread postby Eirenaios » 31 Dec 2017 13:50

Artikkel lagd av Frank


Begynn å forstå!!! Bli den du er!!!

Dette her er litt informasjon om disse "høyere vesenene" som kan overraske deg litt...

I vårt daglige arbeid med mange forskjellige typer "høyere vesener", så har vi mange ganger funnet kommunikasjon og forståelses problemer.
Hvis du har kontakt med noen høyere vesener (For eksempel det du kaller for "ditt høyere selv"...)
Du har kanskje erfart at "de" ikke helt forstår mange 3d ting.
Det tok oss en ganske lang stund før vi forstå dette og spesielt grunnene for dette. Vi forstå ikke hvorfor disse vesenene ikke forsto og hvorfor de noen ganger oppførte seg som noen idioter. Spesielt når vi vet så mange ting om dem og om oss, om hvordan vi ble "skapt", hvordan bevissthet og personlighet er "konstruert"(for artene våres...), så vi vet hvor store de er, hvor enorm deres bevissthet og "intelligense" er. Alt dette gjorde oss forundret på hvor mye de ikke forsto om 3d saker.

Vi fant grunnene til det, etter mye forskning.

For å få deg til å forstå dette, så vil jeg begynne med litt kort informasjon for grunnleggende forståelse om noen viktige faktaer.

Først er om denne skapelsen. Hvis vi prater om "denne skapelsen" så mener vi med begrepet rutenettet (the grid på engelsk) på der alt er plassert, for eksempel universene og galaksene alt det vi vet som stoff.(matter på engelsk)
De "høyere" vesenene kaller dette "bakgrunnen" og de kaller denne skapelsen for det vi kaller for univers. Jeg vil bruke våres "her nede" begreper.

Våres skapelse var utviklet som et eksperiment. En del av eksperimentet var å skape litt "enkel mørke" for bedre læring. Skapelsene, universene og galaksene ble skapt av en art som er kjent i den spirituelle verden som "engler".
De gjør dette sammen med deres tilhørende "skaper" og "hoved-skaper" deler. Men vær så snill ikke tenk nå på noen "skapere" som guder eller noen lignende, for dette er bare et begrep for funksjonen/arbeidet deres, og de er arter veldig lignende på engle arten og de er på "lagene" med engle arten. Og det er ikke veldig spesielt å være en av engle artene på denne planeten, fordi det er noen få hundre millioner inkarnert...

En del av eksperimentet var karma energiene, som en mørk læring hjelpemiddel. Disse er energier som er lik kilde energiene, men som er 13 ganger større enn kilde energiene. De har også en vortex form. Forskjellen er at kilde energiene er plassert på rutenettet direkte i rutenett punktene og på grunn av dette så har de en umiddelbar interaksjon med rutenett punktene, mens karma i sin originale konfigurasjon er plassert utenfor rutenettet, som vil bare tillate småe interaksjoner. For å øke karma interaksjonene med rutenettpunktene, så var det nødvendig å øke størrelsen på vortexen 13 ganger (sammenligner med vortexen til kilde energi).

Men spesielt denne karmaen forårsaket veldig mye problemer milliarder av år senere, for den ble samlet inn i lærerene og gjorde dem syk. Så for denne grunnen ble det en stemme startet ca. 18.300 "jord følte år" (=et nytt begrep for å beskrive tidsfølelsen et menneske har her nede) siden for å avslutte/bli ferdig med eksperimentet. Nesten alle deltagerene stemte for å bli ferdig med eksperimentet, til og med lærerene (Lucifer, Sadana, Cher...), untatt en som også var en medskaper for dette eksperimentet (Jeg vil ikke nevne henne for øyeblikket...) stemte i mot slutten av eksperimentet. Og ikke bare stemte hun i mot det, hun til og med erstattet i henne kilde vortexene med karma vortexene, som ga henne enorm krefter. Med alle av hennes krefter og litt luring av de andre, så var hun nå i stand til å skape en plass som vi kaller for "Jorden", den mørkeste plassen noensinne som eksisterte.
Denne plassen var en felle og det eneste formålet med denne skapelsen var å få lys vesener mørk eller å prøve å drepe dem. Mange lys vesener ble mørk eller ble drept over de siste 18 000 årene. I dette tilfellet prater vi ikke bare om oss "her nede" men for høyere nivåer/etasjer også.
Denne skapelsen består av mange regler, og mesteparten av disse er basert på arv regler som er ned-opp rekkefølge. Og som vi er "her nede" i den laveste plassen i skapelsen, så arver vi alle denne dritten opp til høyere nivåer/vesener. Så hvis vi faller, så vil de også falle snart etter oss...

Dette var det systemet for denne fellen.
Denne fellen besto ikke bare av det vi kjenner som "3d". 3d er så mye mere enn det du kan forestille deg at jeg er sikker på at til og med dem som føler seg "opplyst" har ingen reel anelse om hva ekte 3d er. I de neste ukene så vil vi publisere noen veldig detaljerte forklaringer om dette med en oppdatering av våres wiki. Når denne plassen ble skapt, så ble noen få "høyere" plasser, med mange, mange nivåer av universer og vibrasjoner ble skapt som lekeplasser for å holde lys vesener "ned her" borte fra den ekte naturen av denne plassen og for å få dem/oss fanget med triks/lureri. Og hun skapte hulrommene med formålet å suge energiene fra alle vesener og for å få dem i mørket. Og mange andre mørke ting i hele skapelsen...

Så, nå tilbake til spørsmålet om hvorfor høyere vesener ikke forstår 3d...

Høyere vesener jobber med å beregne og estimere. Den ene som skapte all den dritten skapte noen tinger som ikke er mulig å beregne eller estimere for høyere vesener. Disse er for eksempel smerte som vi vet her nede. Denne smerten eksisterer bare in vårt "område" (som betyr i vårt fysiske og astral del av 3d...), og smerte av alle typer skaper mørkhet i de fleste arter. De skapte mekanismer for å skade våres bevissthetsfelt (7d felt i tilfelle hvis det er engle arter for eksempel...). Denne skaden på bevissthetsfeltet er det vi teknisk sett kaller for "bli mørk".
På et visst punkt av skade, så er det ikke lenger helbredelig... Da er vesenet fortapt...

Alt dette er skapt ved å bruke enkle fraktal algoritmer på veldig lav energetisk level (som blir arvet oppover). Du kan se disse energetiske algoritmer for eksempel på trær... Den som skapte disse drittene brukte disse algoritmene på en måte, slik at høyere vesener ikke kunne beregne eller estimere resultatene. Dette har effekten at ALLE høyere vesener som ikke er med oss "her nede" i våres "område" er ikke i stand til å forstå dette, og dette er en svart box for dem som dem ikke greier å takle!!!

Du trenger å være klar over dette!

De vet ikke om fysisk eller mentalt smerte, og vil aldri vite smerte som vi vet det!
De vet ikke om lidelse som det er her!

Det er tekniske årsaker for dette. De er ikke i stand til å tilpasse seg til dette.
Vi prøvde å gi dem den nødvendige forståelse. Vi inkarnerte dem ned i oss til den mest laveste plassen som det er mulig inn i våres område. Men de kan teknisk sett ikke for eksempel være i stand til å oppleve smerte! De kan estimere med beregninger, men tenk hvor mange ganger du bruker "magefølelsen" for mesteparten av dine egne beslutninger i livet ditt.

De har ingen aning om "magefølelsen", for det eksisterer bare her nede, og de er ikke i stand til å tilpasse seg til dette!

Jeg håper du nå forstår hva jeg vil fortelle deg. Fra noen synspunkt her nede så er de dumme idioter når det gjelder 3d... og de vet det. Mange av dem er livredd 3D!

Så neste gang du leser en kanalisering eller prater imidlertidig med noen "høyere", så vær oppmerksom på faktumet at mye av det han/hun sier til deg er bare idiotisk tull, uansett om du prater med en god eller ond en... Den bra delen av dette er at de "høyere" delene av mørkene er det samme når det gjelder å være idiotisk om 3d tinger slik som de lyse...

Hvorfor forteller jeg deg alt dette?

Bli oppmerksom over faktumet at det er ikke "den ene" av noen typer som vil noensinne løse dine problemer. Uansett om du vil fortsette med å tenke på en "gud-type-vesen" (fordi du er kanskje blitt lært dette hele livet ditt...) så vær oppmerksom over faktumet over det at han/hun vil aldri kunne forstå deg!!!
Han/hun er ikke i stand til å forstå deg!! Og[u] vil aldri være i stand til å forstå deg!!

Og forstå en ting til! Uansett om den dritten som skapte denne plassen var den verste dritten som var gjort, så er de vesenene her nede, som ikke har falt til mørket opp til nå, er de mest evolverte vesenene i skapelsen! Gjør dette klart til dine "høyere". De vil akseptere hvis de er lys, fordi de vet det. Og du er lederen, ikke dem! Gjør dette også klart til dem! Mesteparten av dem vil akseptere dette, hvis du lager en rettferdig avtale med dem! Ta livet ditt i dine egne hender! Du er den eneste som kan forandre det!

Og dette har også en veldig viktig bivirkning. Husk at jeg skrev at mesteparten av skapelsen er basert på ned-opp arv. All den positiviteten som du skaper for deg selv og i andre blir arvet til de i høyere nivåer/etasjer. Ved dette kan du ikke bare helbrede deg selv og 3d, men du kan også helbrede alle som tilhører deg (og dette kan være mye mere enn du aner...) og til slutt hele skapelsen...

Jeg håper at noen av dere vil begynne å forstå.
:romance-grouphug:


Original lenke: viewtopic.php?f=47&t=1647
Last edited by Eirenaios on 15 Sep 2018 14:54, edited 9 times in total.
Eirenaios
Posts: 829
Joined: 21 Nov 2017 20:13

Re: Forstå din egen situasjon!

Unread postby Eirenaios » 14 Sep 2018 22:32

Artikkel lagd av Frank

Mørke mentale manipulasjoner, deres helbredelse og etterfølge

Jeg innser at mange mennesker har feile forventninger av rengjøringen og dens etterfølge.

Det handler om folk generelt, som har eller hadde mørke manipulasjoner, som hadde merkbar innvirkning på deres personlighet og atferd.

I helbredelsene skiller vi mellom tre "grader" av virkningen: "sterk", "medium" og "svak".

Fordelingen av virkningen i alle G2 + -personer er som følger:

13,2% sterk
3,3% medium
11,2% liten

Her er en tankemodell av et eksempel som viser feil forventninger:

En person som lenge ble kjent med deg, fikk et implantat for 3 år siden.

Dette implantatet hadde stor innvirkning på personen, og personligheten og oppførselen til den personen endret seg mye. Implantatet dannet et avtrykk som ble en del av personligheten til denne personen.

(Saker som dette er godt kjent ...)

Nå, 3 år senere, ble implantatet fjernet av våre rengjøringer.

Du forventer at denne personen endres tilbake til personen du visste før implantatet / manipulasjonen.

Men dette skjer ikke ...

Så spørsmålet her er hvorfor ikke?

Svaret er enklere enn du kan forvente.

Årsaken er vårt fraktale miljø.

Dette fraktale miljøet permanent danner og avtrykker vårt bevissthetsfelt (CF) og vår personlighet (i detalj personlighetsvogner i vårt ytre kjerne-belte). (Outer-Core på engelsk)

Og enhver mental manipulasjon har negative effekter på det fraktale miljøet!

Dette betyr at hvis en mental manipulasjon er lengre enn 1,5-2 år, skaper manipuleringen selv avtrykk i den fraktale strukturen!

Så etter at implantatet ble fjernet, forblir personen likevel den samme, og "slår ikke tilbake" automatisk til den tidligere kjente personen! Helbredelsestiden varierer fra noen få måneder til flere år.

Dvs. kategorien sterk innvirkning trenger rundt 10 år til den blir helbredet i vårt fraktale miljø.

Og da disse er grunnleggende deler av personligheter, er de fundamentalt beskyttet av lysreglene.

Vi kan ikke helbrede dem, selv om en person kan be om dette!

Men alle som har blitt utsatt for mentale manipulasjoner (og gjenkjenner dette) kan helbrede seg selv!

Dette kan gjøres ved aktivt å arbeide og bekjempe disse inntrykkene og deres mørke påvirkning.

Du må lære / vite hva de gjør, hvilken oppførsel de tvinger i deg.

Og så må du aktivt gå imot dem! Kjempe mot dem!

Å gjøre i full bevissthet de rette tingene, selv om du føler at "det er ikke hvordan jeg er ...".

Hvis du går aktivt mot disse, kan helbredelsestiden reduseres til 2 år, fordi du aktivt sletter / overtrykker de mørke trykkene ved å trykke med de riktige!

Men mange mennesker hvis virkninger er klassifisert som "sterke", vil bare ikke gjøre dette ...

Redigert (Frank 25. april 2017):


Jeg har lagt til mere nivåer på klassifiseringene.

Hver enkelt har nå nivået 1 til 10, og 10 er det sterkeste.

Så vi har:
Sterk: ST1- ST10
Medium: M1 - M10
Svak: SL1 - SL10 (slight på engelsk betyr svak på norsk)

Dette vil forhåpentligvis gjøre det lettere for folk å følge egen utvikling /evolusjon i fremtiden.

Original lenke: viewtopic.php?f=47&t=3044
Last edited by Eirenaios on 15 Sep 2018 14:50, edited 3 times in total.
Eirenaios
Posts: 829
Joined: 21 Nov 2017 20:13

Re: Forstå din egen situasjon!

Unread postby Eirenaios » 14 Sep 2018 23:12


Artikkel lagd av Δύναμις


Jorden er en SLAGMARK! Er du soldat eller sykepleie?


venner (og fiender)

Frank fortsetter med å si at vi er i en krig, og det er på tide å forklare litt om det, fordi dette ordet er veldig ekkel og negativt. En krig er det verste mulige scenariet, og det er ikke noe "positivt" i det. Faktum er at det å leve på den fysiske planeten, kalt jorden, kunne være en god opplevelse uten grenser, stater, inntektskontorer, sykdommer, aldring o.s.v... Fysiske faktorer som manipulerte 3d-kropper, som begynner å dø så snart de er født (for eksempel: hudceller) og menneskehetens håndjern som regjeringen klemmer hvert menneske fra det aller første øyeblikk (= gjeld) gjør livet til en kamp for alle. Hvis du ikke har økonomiske problemer, har du helseproblemer og omvendt. Det er alltid noe som gir deg smerte i dette livet. Også de som anser seg heldige og aldri hatt et negativt problem, må sette opp med døden og tap av sine kjære siden disse hendelsene "hører til livet". Vel, de tilhører livet, og de skylder de mørke manipulasjonene. Hele skapelsen ble presset ned til lavest mulige nivåer for å kunne etablere denne livdøds-sirkelen og å utgjøre uunngåelig lidelse for hvert vesen med et bevissthetsfelt. Folk hevder at "gud" skaper jord og liv på det, er helt riktig! Den syke drittsekken og hennes etterfølgere manipulerte alt på jorden og skapte et fengsel = en personlig slagmark for alle! Vi skrev om det på et annet emne, men det var nødvendig å nevne det igjen før du fortsetter.

Jorden er kilden av mørket, som sprer mørket til høyere nivåer/riker og derfor måtte vi finne en måte å stoppe dette på. Vi (og mange av dere) har vært her flere ganger, hjelper så mye som mulig, samler inn informasjon og forbereder den endelige kampen samtidig. Vi visste hvor vi kommer til, og hva som ventet oss, men vi gjorde det for å redde våre brødre og søstre her nede og oppe også. Vi kom enten som soldater eller som sykepleiere eller begge deler. Vi bestemte oss for å komme inn på slagmarken igjen og igjen. På et tidspunkt hadde vi sjansen til å bringe alle mennesker som ba om det til et trygt sted (vi kaller det levested/habitat på engelsk) langt borte fra mørk påvirkning og smerte, hvor de kunne helbrede i fred. Disse brødrene og søstrene er ganske fantastiske, siden de frivillig kom tilbake til jorden for å hjelpe andre. De var fullt klar over hva som skjer her, men de gjorde det mange ganger i de siste århundrene. Vi skylder dem mye! Hvis det ikke var for dem, ville jorden ha vært mye mørkere hvis den ikke var helt senket i mørket nå. De kom hit til slagmarken som sykepleiepersonalet, som bidro til å rense sårene, passe på de sårede, gjorde alt for å lette smerten. Disse menneskene risikerte sin egen sunnhet / integritet for å hjelpe. Etter å ha gått tilbake til levesteded/habitatet trengte de lang tid å helbrede igjen, men dette hindret dem ikke fra å komme tilbake til jorden og dele smertene dine, fordi de vet at hjelp er nødvendig etter dette. De er blant oss, så enkle, ærlige mennesker som ikke gjør skade og hjelper hvor de kan uten å be om noe i retur.

Dessverre er vi fortsatt i krig (beklager disse harde ordene, men det er den eneste som kan beskrive grusomheten riktig). Det er en personlig krig mot 3d-basen og en krig mot høyere nivåer/riker. Vi vinner på begge sider hver dag, men det er fortsatt en lang vei å gå. Litt etter litt, forandrer vi verden. Absolutt ikke i måten massemedia eller den spirituelle scenen ønsker å forandre verden, men i måten den burde være: fri for smerte og rettferdig overfor hvert vesen.

Jeg vet at mange "lysarbeidere" ikke vil forstå at vi er i krig, og de fortsetter å lete etter det "guddommelige" og "guddommen" som ville helbrede dem. Det er på tide å åpne øynene og møte sannheten!

Original lenke: viewtopic.php?f=47&t=2049

Return to “Norwegian”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest